Landen tarina

Milja 30.v

Landen omistaja, luokanopettaja, LANDE-leirien perustaja/kehittäjä

Asuin täysi-ikäiseksi asti Landella, ja miulla oli ihana lapsuus siellä. Luonto oli läsnä jatkuvasti ja leikin ulkona paljon. Autoin lehmien lypsämisessä ja niiden viemisessä laitumelle. 

Voin kertoa ylpeydellä, että oon maatalontyttö. Se on opettanut miulle tärkeitä asioita elämästä ja siitä, millaseksi ihmiseksi oon halunnut kasvaa.

Menetin miun isän liian aikaisin, yllättäen. Jäätiin miun veljen kanssa kahdestaan asumaan Landelle ja jouduttiin tekemään isoja ja merkittäviä päätöksiä aivan liian nuorina. Tuli aika, että Lande oli miulle liian muistorikas paikka ja lähdin sieltä pois melkein kymmeneksi vuodeksi.

Keväällä 2021 heräsin eräs aamu ja tiesin hetkessä, että haluan järjestää leirejä Landella. Sellasia leirejä, jossa luonto, mielikuvitus, kohtaaminen ja rauha on tärkeimmässä roolissa. Tunne leirien merkityksellisyydestä oli niin suuri, että heti kesällä -21 miulla oli konsepti ja yritys pystyssa ja ensimmäiset leirit pidettynä.

Puhelimien käytön ja ruutuajan vähentäminen on miulle sydämen asia. Lasten pitäisi saada olla lapsia ja aikuisten enemmän läsnä. Tän vuoksi leireillä laitetaan puhelimet sivuun ja kohdataan toisemme. <3

Terkut Landelta,

Milja